MASKİ Bayramda da çalışıyor

PAYLAŞ

Covid-19 pandemisi sebebiyle alınan tedbirler kapsamında Türkiye’de Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Arefe gününden itibaren başlayan ve 4 gün sürecek olan yasakta Malatya halkı evlerinde kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü sahada 7/24 çalışmalarına devam ediyor.

Malatya merkez ve diğer 11 ilçede projelendirilerek hayata geçirilen altyapı çalışmalarının yanı sıra anlık oluşan arızalara da müdahale ederek vatandaşların mağdur olmalarını önlüyor.

Sokağa çıkma yasağında boş sokak ve caddelerde daha rahat çalışan MASKİ, bu süreçte trafik ve insan yoğunluğu sebebiyle yapmakta zorladığı çalışmaları daha hızlı tamamlayacak.

Arefe günü itibariyle çalışmalarına başlayan MASKİ Genel Müdürlüğü; Şahnahan’da bulunan su depolarının trafolarını değişirdi. Özsan Sanayi bölgesinde 150l’ik içmesuyu borusunda meydana gelen arızaya anında müdahalede bulundu. Bayramda da çalışmalarına devam edecek olan MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatyalılara daha kaliteli hizmet sunmak için 7/24 çalışmalarına devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN