Ödüller engelsiz bir hayat için verildi

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonunda kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen, Maltepe Üniversitesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin sekretaryasını yaptığı 'Uluslararası Engelsiz Bilişim 2019 (BİLTEVT2019) Kongresi'nde Yakın Doğu Üniversitesi'ne Jüri Özel Ödülü verildi.

PAYLAŞ
Malatya Haber Oku - malatya haber oku

'Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım' teması altında çalışmaların paylaşıldığı ve engellilerin bilişime daha kolay erişmesi için yazılım uzmanlarına çağrı yapıldığı kongre kapsamında verilen 'Engelsiz Bilişim 2019 Ödül Töreni'nde, Yakın Doğu Üniversitesi'ne yapmış olduğu engelsiz faaliyetler öncülüğü, çalıştay, etkinlik ve katkıları nedeniyle 'Jüri Özel Ödülü' verildi.

Ödül, Kongrenin açılış konuşmacıları arasında yer alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ'a takdim edildi. Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fahriye Altınay ile Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi Eşbaşkanı, Engelli Hakları İzleme Komite Başkanı Prof. Dr. Zehra Altınay ile KKTC Başbakanlık Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Kıbrıs Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit de kongreye davetli konuşmacı olarak katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN