Red Bull Music Festival İstanbul'un açılış gecesine ünlülerden büyük ilgi

İstanbul'u 15 gün boyunca müzikle sarmaya hazırlanan Red Bull Music Festival İstanbul, önceki akşam açılışını gerçekleştirdi. Özenle hazırlanan ve şehrin ruhunu yansıtan program kapsamında festivale aynı zamanda ev sahipliği yapacak olan Red Bull House of Music de kapılarını açtı. Açılış gecesine Itır Esen, Gaye Su Akyol, Ceylan Ertem gibi müzik ve sanat dünyasından isimler katılım gösterdi.

PAYLAŞ
Malatya Haber Oku - malatya haber oku

Dünyanın pek çok şehriyle birlikte İstanbul'da da geçen yıl ilk kez düzenlenen ve müzikseverlere özgün müzikal deneyimler sunan Red Bull Music Festival İstanbul'un ikincisi, kapılarını bu yıl yeniden sanatseverlere açtı. Festivale ev sahipliği yapacak olan Red Bull House of Music'in, Akaretler 37-39 adresinde; açılış gecesi gerçekleşti. Açılış gecesine Itır Esen, Gaye Su Akyol, Ceylan Ertem gibi müzik ve sanat dünyasından isimler katılım gösterdi.

Yapılan bilgilendirmede; Red Bull House of Music; 1-15 Ekim tarihleri arasında radyo programları, söyleşiler, atölyeler ve fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak olan adres her gün 12 ila 20.00 saatleri arasında açık olacak. Festivalin kelimenin tam anlamıyla kalbinin atacağı Red Bull House of Music aynı zamanda üç müzik fotoğrafçısının özel seçkilerinin yer alacağı FRAMED isimli bir sergiye ev sahipliği yapacak. Rock müziğin ikonik isimlerini fotoğraflayan ve bir dönemi ölümsüzleştiren İngiliz fotoğrafçı Steve Gullick, NPR ve Pitchfork gibi sayısız presitjli platform için çalışmalarını sürdüren ve birçok grubun promo fotoğraflarını çeken New York'ta yaşayan Ebru Yıldız ve fotoğraf sanatçısı Aylin Güngör, FRAMED sergisi aracılığıyla sanatseverlerle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN