İl Başkanı Haberleri

İl Başkanı Haberleri

Erbakan konuştukça,üye sayımız artıyor

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,partisinin Malatya'da her geçen gün güçlendiğini ve üye sayısının arttığını söyledi.

Kelimeler kifayetsiz...

Diyarbakır Lice kırsalında dün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik şehit oldu. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 1,5 yıl önce şehidin nişan yüzüğünü takmıştı.

Büyükşehir göz boyamaya devam ediyor!

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım 'Büyükşehir Belediyesi göz boyamaya devam ediyor" dedi.

Kiraz kimi kastetti?

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın sosyal medyadaki imâli paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.

Osman Güder halktan kopuk

24 Ocak depreminde etkilenen Battalgazi ilçesindeki depremzedelerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Battalgazi ilçesinde yüzlerce depremzede kışa çadır ve konteynırda girmeye hazırlanırken, belediye başkanı yapacağı villaların projesiyle uğraşıyor. Halktan kopukluk bu olsa gerek' dedi.

Malatya’ya ne yapılmışsa Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yapılmıştır

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Ali Babacan Malatya'ya geliyor!

Deva Partisi Lideri Ali Babacan partisinin il kongresi için Malatya'ya geliyor.İl Başkanı Onur Güneş, yaptığı açıklamada hem kongre duyurusu yaptı hem de ekonomiyi değerlendirdi.

Belediye 10 milyonu çar çur edecek

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,Malatya Büyükşehir Belediyesinin Film Festivali adı altında 10 milyon parayı çar çur edeceğini söyledi.

Ölüm sayısındaki artış kaygı verici

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’da son dönemde vefat sayılarının artmasının kaygı verici olduğunu ifade ederek, Malatya’da vaka sayılarının çok arttığını görüyoruz.

Bentli'den Sarıbaş'a cevap

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın Covid-19 hastalarının mağdur olduğunu iddiasına cevap verdi.

Artık üretim yapılmıyor !

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ülkemizde yapılan tarım politikasını eleştirerek, yapılan ithalat ile diğer ülkelerin zenginleştirildiğini iddia etti.

Samanlı taziye mesajı yayımladı

Mehmet Alptuğ Karaca'nın ölümü,Ülkücü camiayı yasa boğdu.Trafik kazasında hayatını kaybeden Alptuğ için,MHP İl Başkanı Mesut Samanlı taziye mesajı yayımladı.

Koca mı Yalçınkaya mı? (Editörden)

AK Parti Malatya'da kongrelerin başlamasına sayılı günler kala İl Başkanlığına kimin getirileceği merak konusu oldu.

Maski yöneticileri yetersiz ve istikrarsız!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım,suya yapılan zammı eleştirdiği yazılı açıklamada,Maski'nin yönetilemediğini ve hizmet kalitesinin düştüğünü ifade etti.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı belli oldu!

Merakla beklenen DEVA Partisi Malatya İl Başkanı belli oldu.

Teşkilat mı aciz, İhsan Koca mı çaresiz?

İhsan Koca ile devam edilir mi?

Çiftçi yine mağdur

CHP il Başkanı Enver Kiraz; "Malatya’nın çiftçisi, köylüsü bu yıl yine mağdur. Malatya‘yı virüs ile birlikte don, dolu ve AKP’nin politikaları vurmaya devam ediyor.” Dedi.

Emek en yüce değerdir

CHP Malatya İl Başkanlığı 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Takdir topladı

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca,teşkilatlarına talimat vererek maske dağıtım seferberliği ilan etti.Teşkilat üyelerinden kurulan ekipler 13 ilçede kapı kapı dolaşarak maske dağıtıyor.Bu uygulama vatandaşlardan tarafından da büyük takdir topladı.

Kiraz:"Çağrımız yanıt buldu"

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il başkanı Enver Kiraz bu kez esnafa müjdeli haber verdi.

6 bin esnaf ve aileleri ne yiyip, içiyor?

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?