Recep Haberleri

Recep Haberleri

Hedef en çok tercih edilen üniversite

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, hedeflerinin en çok tercih edilen üniversiteler arasına girmek olduğunu söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya geliyor.

Aşılar evlerde yapılacak

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli yaptığı açıklamada,19 Ocak Salı gününden itibaren 90 yaş üzeri vatandaşların Koronavirüs aşılarının evlerinde yapılacağını ifade etti.

'Kömürhan Köprüsü' açıldı

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açıldı.

Hastanenin yoğun bakımında yangın çıktı

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi'nde yangın çıktı.

65 yaş üstüne uyarı !

Malatya Sağlık İl Müdürü son zamanlarda yaşanan vaka artışından sonra 65 yaş üstü vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.

Malatya’ya ne yapılmışsa Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yapılmıştır

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Erdoğan'a 53 numaralı forma

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti esnasında kendisi ile görüşerek kulübün durumunu ileterek forma hediye etti.

Yönetimin yüzde 70'i aynı isimlerden oluştu

AK Parti’nin Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bazı bakanlar ile parti üst yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde önceki yönetimden 35 kişi yerini korudu.15 isimse yeni yönetimde yer almadı. 50 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ekim'de Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,anahtar teslim töreni,Malatya il kongresi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya geliyor.

6.bölge teşvikleri yatırımları hızlandıracak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL´ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'lılar adına kayısılı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,TMO'nun kayısı alımına başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya'lılar adına teşekkür etti.

Müjdeyi Çakır paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Malatya'da 6.bölge teşvik uygulaması devam edecek.

Lütfen sakin olun

Bentli'den Sarıbaş'a cevap

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın Covid-19 hastalarının mağdur olduğunu iddiasına cevap verdi.

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Hastanelerde virüs yoğunluğu yaşanıyor

Sağlık İl Müdürü Recep Bentli; 'Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi polikliniğinde yaşanan hasta yoğunluğu nedeniyle Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi bünyesinde Pandemi polikliniği hizmet vermeye başlamıştır' dedi.

Prof. Dr. Recep Bentli uyardı!

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli sosyal medyadan uyarılarda bulundu.

Gönül seferberliği devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan gönül seferberliğine katılım devam ediyor.

Koronavirüste risk devam ediyor

Malatya Sağlık İl Müdürü Recep Bentli koronavirüs riskinin devam ettiğini ifade ederek vatandaşlarımızdan bu süreçte bazı hususlara uymalarını beklediklerini söyledi.

Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni corona virüs tedbirlerini açıkladı.

Hala yeni pozitif vakalarımız var!

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli,virüsün tamamen ilimizi terk etmediğini vurgulayarak vatandaşların mecbur olmadıkça dışarı çıkmamaları uyarısında bulundu.

#HepimizErdoğanız unutuldu mu?

Malatya'ya yasak kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı.

Ne yapsalar yapsınlar biz bu yoldan dönmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.