Gündem

Gündem Haberleri

Mehmetçikler için okullardan dualar yükseldi

Karabük Kayabaşı İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dua etti.

Bakan Albayrak: 'Batının planını darmadağın edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Terörle mücadeleyi diline dolayıp, özellikle siviller üzerinden demagoji yaparak yalan bir propagandayla ülkemizi karalamaya çalışan birilerine bu samimiyetsiz ve iki yüzlü batı dünyasının yüzüne çarpmamız lazım. 10 yıllardır bugün için hazırlanan bu planı darmadağın edeceğiz dedi.

Bakan Akar, şehit ailelerine başsağlığı diledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek ve Balıkesir'de eğitim sırasında şehit düşen Ulaştırma Er Oğuzhan Er'in ailesine başsağlığı mesajı yayımladı.

Fatih Terim'den Barış Pınarı'na destek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili destek mesajı vererek, Ülkemiz tarih boyunca bunlarla uğraştı ama dimdik ayaktayız. Allah nasip ederse de var olmaya ve dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz dedi.

Ordu'da yamaç paraşütü uçuşları yeniden başlıyor

Ordu'nun en önemli turizm cazibe merkezi olan ve şehir merkezine en yakın mesafedeki Boztepe'de 8 ay önce yaşanan müessif olay nedeniyle ikinci bir emre kadar yasaklanan sportif ve ticari amaçlı yamaç paraşütü uçuşları yeniden başlıyor.

Genç kadın, Barış Pınarı Harekatına katılmak için dilekçe verdi

Tokat'ta genç kadın Barış Pınarı Harekatına katılmak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Toplam 215 haber.