malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku haberleri, haber editörü malatya haber oku tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri, ilk kez 2006 yılında medyainternet.com alan adının satın alınmasıyla Elazığ'da hizmet vermeye başlamış ve daha çok Haber Sistemler ve Hosting Hizmetleri alanında uzun yıllar bölgesel olarak hizmetler sunmuştur.

2013 yılı Ocak ayı itibariyle Hazır Web Sitesi uygulamalarına yoğunlaşan Medya İnternet, bu alanda çok büyük yenilikler gerçekleştirerek, Türkiye'de ilk kez her siteye özel hazır site teması hizmeti sunan uygulama olma özelliğini kazanmıştır.

miPanel markasıyla Web Sitesi Yönetim Sistemi'ni hem hazır sitelere hem de özel web projelerine entegre eden Medya İnternet, tamamen ekibimiz tarafından oluşturulan bu uygulamayı, sürekli olarak geliştirmektedir. Ekibimiz sürekli MiPanel üzerinde güncelleştirmeler gerçekleştirmekte ve yeni modüller ve eklentileri, tüm müşteri web sitelerinde güncellemektedir.

Gelişen vizyonuyla Medya İnternet, uzman kadrosu, DGN Teknoloji AŞ. verimerkezindeki yeni nesil web sunucuları, yılların birikim ve tecrübesi ile Haber Sitesi Scripti, Dernek Sitesi Scripti, Belediye Sitesi Scripti, Hazır Web Sitesi, Web Hosting ve Sunucu hizmetlerini, müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Medya İnternet ve miTelekom katma değeri olan bir markalar olarak, 2018 Aralık ayından itibaren Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri ticari ünvanı ve 12 yıllık güven ve birikimi ile Malatya'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermeye devam ediyor.

Güveninizle, daha büyük hedeflerde omuz omuza yürümek dileğiyle...

'Mutsuz çalışanlar kariyer atölyelerine yöneliyor'

İş dünyasına teknolojiyle büyüyen Y ve Z kuşaklarının dahil olması ile iş değiştirmeler arttığı gözleniyor. Sola Unitas Academy kurucularından Umut Kısa, teknoloji sayesinde bilgiye daha hızlı erişebilmek, kariyeri daha rahat değiştirebilmenin yolunu açtığını belirterek, Mutsuz çalışanlar kariyer atölyelerine yöneliyor. Bu noktada kariyer yönetimi ile ilgili atölye çalışmaları, seminerler, kurslar ve eğitimler yoğun ilgi görüyor dedi.

Aras Kargo'dan Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü'nde anlamlı etkinlik

Aras Kargo, 2019'un dördüncü kıyı temizliği etkinliğini İzmir Çeşme Deliklikoy'da, gönüllü Aras Kargo çalışanları ve ailelerinden oluşan 'Doğa Dostu Araslar'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Gün boyu toplamda 230 kilogram atık toplayan gönüllüler, 2016 yılından bu yana toplamda 4 tona yakın atığı geri dönüşüme kazandırdı.

Türkiye'den Kanada'ya giden öğrenci sayısı yüzde 28 arttı

Türkiye, Kanada'ya eğitim için giden öğrenci sayısı 2019 yılında yüzde 28'lik bir artışla 5 bine yaklaştı.

İstanbul Kültür Üniversitesi 22. Akademik Yıl açılışını gerçekleştirdi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2019-2020 Akademik Yıl açılışını gerçekleştirdi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç, 'Üniversite olarak 22 yıldır eğitimci kimliğimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz' dedi.

86 yaşında ikinci üniversiteden mezun oldu

Balıkesir'de yaşayan Ömer Ünal, 86 yaşında ikinci üniversiteden mezun oldu. Mezuniyetini sevincini ailesi ve torunu ile paylaşan Ömer Ünal'a diploması alkışlar eşliğinde verildi.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi yeni akademik yıla merhaba dedi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi 2019-2020 akademik yıl açılışını gerçekleştirdi.

71. Emmy Ödüllerine Chernobyl damgası

Bu yıl 71'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri dün gerçekleştirilen törenle sahiplerini bulurken, 6 dalda aday gösterilen Chernobyl 3 ödülle geceye damga vurdu.

Dünyanın en eski göleti kısmen kurudu

Urartu Kralı II. Rusa tarafından yaptırılan ve dünyanın en eski göletlerinden olan 2 bin 545 rakımlı Turna (Keşiş) Gölünün, bu yıl etkili olan sıcak hava ve kuraklık sebebiyle büyük bir kısmı kurudu.

Çöp dağları köpeklerin yuvası oldu

Milyonlarca İstanbullunun çöplerinin biriktirildiği çöp dağları köpeklerin yuvası haline geldi. Havadan görüntülenen alanda onlarca köpeğin başıboş bir şekilde çöplerin arasında koşturdukları ve çöp arabalarının etrafında dolaştıkları görülüyor.

Toplam 217 haber.