malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku haberleri, haber editörü malatya haber oku tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri, ilk kez 2006 yılında medyainternet.com alan adının satın alınmasıyla Elazığ'da hizmet vermeye başlamış ve daha çok Haber Sistemler ve Hosting Hizmetleri alanında uzun yıllar bölgesel olarak hizmetler sunmuştur.

2013 yılı Ocak ayı itibariyle Hazır Web Sitesi uygulamalarına yoğunlaşan Medya İnternet, bu alanda çok büyük yenilikler gerçekleştirerek, Türkiye'de ilk kez her siteye özel hazır site teması hizmeti sunan uygulama olma özelliğini kazanmıştır.

miPanel markasıyla Web Sitesi Yönetim Sistemi'ni hem hazır sitelere hem de özel web projelerine entegre eden Medya İnternet, tamamen ekibimiz tarafından oluşturulan bu uygulamayı, sürekli olarak geliştirmektedir. Ekibimiz sürekli MiPanel üzerinde güncelleştirmeler gerçekleştirmekte ve yeni modüller ve eklentileri, tüm müşteri web sitelerinde güncellemektedir.

Gelişen vizyonuyla Medya İnternet, uzman kadrosu, DGN Teknoloji AŞ. verimerkezindeki yeni nesil web sunucuları, yılların birikim ve tecrübesi ile Haber Sitesi Scripti, Dernek Sitesi Scripti, Belediye Sitesi Scripti, Hazır Web Sitesi, Web Hosting ve Sunucu hizmetlerini, müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Medya İnternet ve miTelekom katma değeri olan bir markalar olarak, 2018 Aralık ayından itibaren Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri ticari ünvanı ve 12 yıllık güven ve birikimi ile Malatya'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermeye devam ediyor.

Güveninizle, daha büyük hedeflerde omuz omuza yürümek dileğiyle...

2019 Kompozit Zirvesi İstanbul'da kapılarını açtı

Kompozit sanayine özgü üretim, işleme ve uygulama metodları başta olmak üzere tüm kompozit sektörünü kapsayan faaliyetlerin tanıtıldığı '2019 Kompozit Zirvesi' İstanbul'da başladı.

Varela, Portekiz'e transfer oldu

Kayserispor'un eski futbolcusu Silvestre Varela, Portekiz'de kendine takım buldu.

1,6 milyon dolarlık dev kolye

İstanbul'da kapılarını açan Mücevher Fuarı'nda dev bir kolye sergileniyor. 22 ayar altından yapılan 33 kilo ağırlığındaki dev kolye göz kamaştırıyor. Fuarda ayrıca 4 milyon liralık maske de dikkat çeken ürünler arasında bulunuyor.

Trump'tan harekat ile ilgili yeni açıklama

ABD Başkanı Donald Trump,Sonu olmayan savaşı bitirmeye çalışıyorum. Bölgede askerimiz ya da ordumuz yok. Yakından takip ediyorum

Ahmet Nur Çebi resmen aday oldu

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda uzun süredir aday olup olmayacağı merak edilen Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim ederek resmen aday oldu.

Serdal Adalı resmen aday

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurul için gerekli imzaları toplayan Serdal Adalı, başkan adaylığı başvurusunu ve geçici yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

Suriye Milli Ordusu Rasulayn'a ilerliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun dün başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken, Suriye Milli Ordusu Rasulayn'a doğru ilerliyor.

Adnan Polat: 'Liseci zihniyet hortladı'

Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, 'Mustafa Cengiz'i zor bir dönem bekliyor. Liseci zihniyet hortladı. Seçime götürmek istiyorlar' dedi.

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı

Merkez Bankası toplam rezervleri 4 Ekim ile biten haftada 4 milyar 125 milyon dolar arttı.

Alüminyumun küresel oyuncuları İstanbul'da ağırlanıyor

Türkiye'de ve global alanda faaliyet gösteren alüminyum sektörünün önde gelen şirketlerinin yer aldığı ALUEXPO 2019 Fuarı kapılarını açtı. Fuarın açılışında konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Tuna Turagay Bugün yurtdışı ile entegre olmuş, küresel pazarla birleşmiş, bütünleşmiş bir alüminyum sektörümüz var. İhracatta ulaşılan 3 milyar dolarlık hacim ise gelecek hedeflerimiz için çok önemli bir gelişmedir' dedi.

Lavrov: 'Türkiye'nin sınır güvenliği ile ilgili endişelerini anlıyoruz'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı.

El Bab'ta bomba yüklü motosiklet patladı: En az 10 yaralı

El Bab'ta bomba yüklü motosikletin patlaması sonucu en az 10 kişi yaralandı.

Türkiye'de her yıl bin 200 bulut bilişim uzmanı yetiştirilecek

Amazon Web Services (AWS) ve BilgeAdam Akademi, Türkiye'de bulut teknolojileri alanında hızla artan insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla her yıl bin 200 kişiye sertifikalı eğitimler ve iş imknı sunacak.

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı Shenzhen'de düzenlenecek

2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen'de gerçekleştirilecek. Fuarda Çin'in denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik ekipmanları, gemi yapımı, limanlar ve nakliye ve yükselen denizcilik sektörüne ilişkin yeni teknolojileri sergilenecek.

Delphi Technologies'den 'akıllı sürüş' çözümleri

Otomotiv güç ve aktarma organları teknolojilerinin küresel tedarikçilerinden Delphi Technologies, yakıt tasarrufunu artırmak, emisyonları düşürmek ve sürüş menzilini uzatmak için öngörülü güç ve aktarma organları sistemleri olan 'akıllı sürüş' çözümlerini geliştirmeyi sürdürdüğünü açıkladı.

Düşyeri, Da Vinci ile beraber dünyaya açılıyor

Türkiye'nin okul öncesi çocuklar için en büyük 'öğrence' markalarından Düşyeri, çocuklara yönelik bilim ve teknoloji odaklı yayınlarıyla dünyanın önde gelen TV kanallarından biri olan Da Vinci ile işbirliğine gitti.

Toplam 217 haber.