malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku haberleri, haber editörü malatya haber oku tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri, ilk kez 2006 yılında medyainternet.com alan adının satın alınmasıyla Elazığ'da hizmet vermeye başlamış ve daha çok Haber Sistemler ve Hosting Hizmetleri alanında uzun yıllar bölgesel olarak hizmetler sunmuştur.

2013 yılı Ocak ayı itibariyle Hazır Web Sitesi uygulamalarına yoğunlaşan Medya İnternet, bu alanda çok büyük yenilikler gerçekleştirerek, Türkiye'de ilk kez her siteye özel hazır site teması hizmeti sunan uygulama olma özelliğini kazanmıştır.

miPanel markasıyla Web Sitesi Yönetim Sistemi'ni hem hazır sitelere hem de özel web projelerine entegre eden Medya İnternet, tamamen ekibimiz tarafından oluşturulan bu uygulamayı, sürekli olarak geliştirmektedir. Ekibimiz sürekli MiPanel üzerinde güncelleştirmeler gerçekleştirmekte ve yeni modüller ve eklentileri, tüm müşteri web sitelerinde güncellemektedir.

Gelişen vizyonuyla Medya İnternet, uzman kadrosu, DGN Teknoloji AŞ. verimerkezindeki yeni nesil web sunucuları, yılların birikim ve tecrübesi ile Haber Sitesi Scripti, Dernek Sitesi Scripti, Belediye Sitesi Scripti, Hazır Web Sitesi, Web Hosting ve Sunucu hizmetlerini, müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Medya İnternet ve miTelekom katma değeri olan bir markalar olarak, 2018 Aralık ayından itibaren Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri ticari ünvanı ve 12 yıllık güven ve birikimi ile Malatya'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermeye devam ediyor.

Güveninizle, daha büyük hedeflerde omuz omuza yürümek dileğiyle...

'Kan kullanımını azaltıcı alternatif bir ürün geliştireceğiz'

'Kan ve Kan Ürünleri Çalıştayı'nda konuşan Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz kan kullanımını azaltıcı alternatif bir ürün üzerinde çalıştıklarını söyledi.

'Prematüre bebekleri fanusta tutmayın'

Prof. Dr. Ayhan Taştekin, prematüre bebeklerin evde bakımına ilişkin ebeveynleri uyardı. Prof. Dr. Taştekin, Prematüre bebeklerde vücut sıcaklığına uygun giysiler giydirilmesi, göz muayenesi, işitme testi ve kalça çıkığı taramasının yapılması oldukça önemli dedi.

Yumurtalık rezervi azalmış kadınlarda gebelik artık mümkün

Hızlanmış yumurta rezervi kaybı ve 40 yaş öncesi erken menopoz yaşayan kadınların da artık anne olması mümkün hale geldi. Son yıllarda geliştirilen tedaviler sayesinde bu kadınların da çocuk sahibi olabileceklerini söyleyen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Namık Kemal Duru, 'Erken yumurtalık yetmezliği yaşayan kadınlara yapılacak küçük bir operasyon sonrasında, 'kendi yumurtalarıyla' gebe kalma şansını veriyoruz' dedi.

İki üniversite arasında işbirliği protokolü

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve KKTC Yakın Doğu Üniversitesi arasında 'Alaşya'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne' ve 'Benim Müzem' yarışmalarının düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

İDDEF Burkina Faso'da 'Eğitim Müessesleri Müfredat Programı' düzenledi

İslam dünyasına daha verimli ve kaliteli bir İslami eğitim sunmak için çalışan İDDEF, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso'da 'eğitim atölyesi' çatısı altında 'Eğitim Müessesleri Müfredat Programı' düzenledi. İDDEF Burkina Faso Temsilcisi Ali Ghaname, Kur'an-ı Kerim ve şer'i ilimler tahsil edecek talebelerimiz için var olan uygulamaları ve yeni yöntemleri ele alarak titiz bir çalışmayla özel bir eğitim müfredat programı ortaya çıkardık dedi.

Botoks sadece ünlüler için değil

Hollywood'un en ünlülerinin kırışıklıktan bihaber alınlarına ve göz çevrelerine bakıldığında, Botoks'un sanki sadece ünlüler arasında yaygın bir tedavi olduğu algısı oluşabiliyor.

Menopoz dönemindeki kistlere dikkat

Op. Dr. Ayşe Kavasoğlu, karın ağrısı, şişkinlik ve kabızlığa neden olabilen yumurtalık kistlerine karşı uyarıda bulundu. Dr. Kavasoğlu, Yumurtalık kistleri önlenebilecek bir durum değil ancak düzenli kontrollerle riski azaltabilirsiniz. Özellikle menopoz dönemindeki kistler kötü huylu olmaya eğilimlidir ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki hastanın organları 5 kişiye umut oldu

Balıkesir'de beyin ölümü gerçekleşen 40 yaşındaki Ali Kemal Karagöz'ün organları 5 hastaya umut oldu.

İbn Haldun Üniversitesi müfredat çalıştaylarının 7'ncisi gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesi, 'fikrî bağımsızlık' hedefi doğrultusunda, sosyal bilimlerde mevcut hakim paradigmaya mahkum olmamak adına yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İbn Haldun Üniversitesi Müfredat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, özgün ve evrensel nitelikte yeni bir müfredat ve eğitim programı geliştirmeye dönük çalışmalarına hız verdi.

ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı

ING Türkiye'nin Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı. Aile şirketlerinin üniversite mezunu yeni nesil üyelerine 'yönetici geliştirme' ve 'kurumsallaşma' eğitimi veren ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'ne kayıt dönemi 22 Ekim'e kadar devam edecek.

Red Bull Music Festival İstanbul'un açılış gecesine ünlülerden büyük ilgi

İstanbul'u 15 gün boyunca müzikle sarmaya hazırlanan Red Bull Music Festival İstanbul, önceki akşam açılışını gerçekleştirdi. Özenle hazırlanan ve şehrin ruhunu yansıtan program kapsamında; festivale aynı zamanda ev sahipliği yapacak olan Red Bull House of Music de kapılarını açtı. Açılış gecesine Itır Esen, Gaye Su Akyol, Ceylan Ertem gibi müzik ve sanat dünyasından isimler katılım gösterdi.

2030 ve sonrası eğitim nasıl şekillenecek

Küresel İşletme ve Ekonomi Konferansı'nda (GLOBE 2019) konuşan Prof. Dr. Şirin Karadeniz, 2030 ve sonrasının öngörülen eğitim modelleri hakkında 'Üniversitelerin tüm eğitim formatı yavaş yavaş dönüşecek' dedi.

Uzungöl'de yıkımlar 5 Ekim'de başlıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl kaçak ve çarpık yapılaşmadan kurtuluyor. Bölgedeki imar barışına uygun olmayan yaklaşık 118 yapının yıkımı için yapı sahiplerine Çaykara Belediyesi tarafından tebligatlar gönderilmeye başlarken, yıkımların 5 Ekim tarihinden itibaren başlanacağı bildirildi.

Parada klozet kapağından fazla bakteri var

Para üzerinde araştırmalar yapan uzmanlar, bulaşıcı hastalıkların bir çoğunun parayla bulaştığını tespit etti.

Meme kanserinden korunmak mümkün!

Kadınların neredeyse yüzde 12'sinde görülen meme kanserine neden olabilecek risk faktörlerini aktaran Prof. Dr. Hasan Besim, erken tanı ve tedavi ile meme kanserinden korunmanın mümkün olduğunu söyledi.

Doğu'da en yüksek hava sıcaklığı Erzincan'da ölçüldü

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Doğu Anadolu'da en yüksek sıcaklık Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ölçüldü.

Toplam 217 haber.