Uluslararası Haberleri

Uluslararası Haberleri

Kongre ve Fuar merkezi bu yıl tamamlanacak

Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde düzenlenen bir törenle Orduzu Pınarbaşı Mişmişpark Fuar alanında temeli atılan Kongre ve Fuar Merkezi İnşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Türk kültürü, iş birliği protokolüyle dünyaya tanıtılacak

Türk Halklarının gönül birlikteliğini ve kardeşliğini güçlendirmek, ortak Türk kültürünü gelecek nesillere aktarmak ve dünyaya tanıtmak amacıyla çalışmalar yapan Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) ve Girne Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Ödüller engelsiz bir hayat için verildi

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonunda kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen, Maltepe Üniversitesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin sekretaryasını yaptığı 'Uluslararası Engelsiz Bilişim 2019 (BİLTEVT2019) Kongresi'nde Yakın Doğu Üniversitesi'ne Jüri Özel Ödülü verildi.

'2'nci Uluslararası Süleymaniye Sempozyumu' başladı

İbn Haldun Üniversitesi'nin düzenlediği '2'nci Uluslararası Süleymaniye Sempozyumu' Süleymaniye Külliyesi'nde başladı.

Aras Kargo'dan Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü'nde anlamlı etkinlik

Aras Kargo, 2019'un dördüncü kıyı temizliği etkinliğini İzmir Çeşme Deliklikoy'da, gönüllü Aras Kargo çalışanları ve ailelerinden oluşan 'Doğa Dostu Araslar'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Gün boyu toplamda 230 kilogram atık toplayan gönüllüler, 2016 yılından bu yana toplamda 4 tona yakın atığı geri dönüşüme kazandırdı.