malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku haberleri, haber editörü malatya haber oku tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri, ilk kez 2006 yılında medyainternet.com alan adının satın alınmasıyla Elazığ'da hizmet vermeye başlamış ve daha çok Haber Sistemler ve Hosting Hizmetleri alanında uzun yıllar bölgesel olarak hizmetler sunmuştur.

2013 yılı Ocak ayı itibariyle Hazır Web Sitesi uygulamalarına yoğunlaşan Medya İnternet, bu alanda çok büyük yenilikler gerçekleştirerek, Türkiye'de ilk kez her siteye özel hazır site teması hizmeti sunan uygulama olma özelliğini kazanmıştır.

miPanel markasıyla Web Sitesi Yönetim Sistemi'ni hem hazır sitelere hem de özel web projelerine entegre eden Medya İnternet, tamamen ekibimiz tarafından oluşturulan bu uygulamayı, sürekli olarak geliştirmektedir. Ekibimiz sürekli MiPanel üzerinde güncelleştirmeler gerçekleştirmekte ve yeni modüller ve eklentileri, tüm müşteri web sitelerinde güncellemektedir.

Gelişen vizyonuyla Medya İnternet, uzman kadrosu, DGN Teknoloji AŞ. verimerkezindeki yeni nesil web sunucuları, yılların birikim ve tecrübesi ile Haber Sitesi Scripti, Dernek Sitesi Scripti, Belediye Sitesi Scripti, Hazır Web Sitesi, Web Hosting ve Sunucu hizmetlerini, müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Medya İnternet ve miTelekom katma değeri olan bir markalar olarak, 2018 Aralık ayından itibaren Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri ticari ünvanı ve 12 yıllık güven ve birikimi ile Malatya'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermeye devam ediyor.

Güveninizle, daha büyük hedeflerde omuz omuza yürümek dileğiyle...

Tekirdağ'da su maymunu şaşkınlığı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde gece yarısı görülen su maymunu korku ve hayretle karşılandı.

Çanakkale'de otomobil otobüs durağına daldı: 3 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, iş çıkışı durakta otobüs bekleyen 3 kadına otomobil çarptı. Olayda 3 kadın da hayatını kaybetti.

Araçlar hurdaya döndüğü kazayı sürücüler yara almadan atlattı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki aracın karıştığı ve araçlar hurdaya döndüğü trafik kazasında sürücüler yara almadan kurtuldu.

Sınıra Suriye Milli Ordu askeri ile arazi aracı gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden sınır hattına çok sayıda Suriye Milli Ordusu askeri ile silahla donatılmış arazi aracı gönderildi.

MSB: 'ABD'nin gözlem noktasına herhangi bir atış söz konusu değildir'

Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek atışların yapıldığı terör mevzilerinin ABD'nin gözlem noktasına 1 km uzaklıkta olduğunu ve ABD'nin gözlem noktasına ise herhangi bir atışın ise söz konusu olmadığını bildirdi.

MSB: 'Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 399 oldu'

Milli Savunma Bakanlığı: Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 399 oldu.

Diyarbakır'da feci kaza: Ölümden saniyelerle kurtuldular

Diyarbakır'da meydana gelen zincirleme trafik kazada 1 kişi yaralanırken, 3 kişinin aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Oktay, yaralı asker ve vatandaşlarla görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, teröristler tarafından Suriye'den Mardin'in Nusaybin ilçesine düzenlenen saldırıda yaralanan asker ve vatandaşlarla telefonda görüştü.

Suriye Milli Ordusundan YPG/PKK'ya gözdağı

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye Milli Ordusundan terör örgütü PYD/PKK'ya gözdağı verildi. Suriye Milli Ordusunun operasyon bölgesine giderken moralin çok iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Taciz ateşi açan 16 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat'ın doğusundaki 25 hudut karakoluna taciz ateşi açan 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Şehit Uzman Çavuş Bilgen'in naaşı Bozüyük'e uğurlandı

Azez'e yakın Tel Rıfat'taki Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait üsse teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen'in cenazesi askeri törenle Bilecik'in Bozüyük ilçesine uğurlandı.

Hasanov'dan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na destek vererek, 'Türkiye'nin operasyonu mevcut sorunun en mantıklı çözümü' dedi.

İhlas Medya Grubu, gazetecilere yönelik saldırısını kınadı

İhlas Medya Grubu, Barış Pınarı Harektı kapsamında YPG/PKK terör örgütünün Akçakale ve Nusaybin'de görev yapan habercilere yönelik saldırısını kınadı.

THY'den 'unutulan eşya satışı' iddiasına yalanlama

Türk Hava Yolları (THY), bazı sosyal medya mecraları ve internet sitelerinde yayılan 'THY, uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor' iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İstanbul Havalimanı'nda kütüphane projesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İGA iş birliğiyle, aralarında yüzlerce Nobel ödüllü eserin de bulunduğu 2 bini aşkın yayına ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı Kütüphanesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla hizmete açıldı.

Cizre'de yakıt istasyonu yandı, vatandaşlar büyük bir korku yaşadı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tankerin depoya benzin boşaltması esnasında çıkan yangın büyük bir faciaya neden olmadan söndürüldü. Çevredeki esnaflar olay anında canlarını kurtarmak için iş yerlerini açık bırakıp kaçtı. Facianın eşiğinden dönülen yangında maddi hasar oluşması teselli kaynağı oldu.

Toplam 217 haber.