malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku Haberleri

malatya haber oku haberleri, haber editörü malatya haber oku tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri, ilk kez 2006 yılında medyainternet.com alan adının satın alınmasıyla Elazığ'da hizmet vermeye başlamış ve daha çok Haber Sistemler ve Hosting Hizmetleri alanında uzun yıllar bölgesel olarak hizmetler sunmuştur.

2013 yılı Ocak ayı itibariyle Hazır Web Sitesi uygulamalarına yoğunlaşan Medya İnternet, bu alanda çok büyük yenilikler gerçekleştirerek, Türkiye'de ilk kez her siteye özel hazır site teması hizmeti sunan uygulama olma özelliğini kazanmıştır.

miPanel markasıyla Web Sitesi Yönetim Sistemi'ni hem hazır sitelere hem de özel web projelerine entegre eden Medya İnternet, tamamen ekibimiz tarafından oluşturulan bu uygulamayı, sürekli olarak geliştirmektedir. Ekibimiz sürekli MiPanel üzerinde güncelleştirmeler gerçekleştirmekte ve yeni modüller ve eklentileri, tüm müşteri web sitelerinde güncellemektedir.

Gelişen vizyonuyla Medya İnternet, uzman kadrosu, DGN Teknoloji AŞ. verimerkezindeki yeni nesil web sunucuları, yılların birikim ve tecrübesi ile Haber Sitesi Scripti, Dernek Sitesi Scripti, Belediye Sitesi Scripti, Hazır Web Sitesi, Web Hosting ve Sunucu hizmetlerini, müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Medya İnternet ve miTelekom katma değeri olan bir markalar olarak, 2018 Aralık ayından itibaren Medya İnternet Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri ticari ünvanı ve 12 yıllık güven ve birikimi ile Malatya'dan tüm Türkiye'ye hizmet vermeye devam ediyor.

Güveninizle, daha büyük hedeflerde omuz omuza yürümek dileğiyle...

Tavuk yumurtası üretiminde artış

Tavuk yumurtası üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 4,2 arttı.

ALDAĞ'dan ISK SODEX Fuarı'na destek

İklimlendirme sektörünün büyük buluşması ISK SODEX Fuarı'nda Aldağ A.Ş. etkinlikleriyle ilgi odağı olurken, fuarın renkli gündemi ve çekim gücüne de katkı sağladı.

Rus istihbaratı, Ukrayna yanlılarına operasyon yaptı

Rus istihbaratı, Kırım'da yanıcı ve patlayıcı maddelerle eylem planlayan Ukrayna yanlılarına operasyon yaptı.

İran'a ait petrol gemisinde patlama

İran'ın Milli Petrol Şirketine ait bir petrol tankerinde Suudi Arabistan'ın Cidde Limanı'na 60 mil uzaklıkta patlama meydana geldi.

Rusya'dan BMGK'da ABD eleştirisi

Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, BMGK'nin Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını kınama oylaması sonrasında yaptığı eleştiride ABD'ye işaret ederek 'Bu operasyon, bazı koalisyon ortaklarının, Suriye'nin kuzeydoğusunda yaptıkları demografik mühendisliğin bir sonucu' dedi.

THY Euroleague: Kızılyıldız: 68 - Fenerbahçe Beko: 56

THY Euroleague 2. hafta maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Kızılyıldız'a 68-56 mağlup oldu.

Falcao: 'Kalbimi fethettiler'

Glatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, sarı-kırmızılı taraftarların kalbini fethettiğini belirterek, Bu nedenle buraya gelmeyi istedim. Geldiğim an da tam hayalimdeki gibi oldu dedi.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Kremlin'den açıklama: 'Türkiye'nin kaygılarını anlıyoruz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yardımcısı Yuri Uşakov, Türkiye'nin güvenliği ile ilgili kaygılarını anlayışla karşıladıklarını söyledi.

Milli Takımdan antrenman öncesi net mesaj

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ile oynayacağı maçın son antrenmanı öncesinde sahaya 'Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Ordumuzun Yanındayız' pankartıyla çıktı.

Nihat Özdemir: 'Mehmetçiklerimize moral vereceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Arnavutluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Galibiyetle ayrılabilirsek bizler kadar, oyuncularımız kadar cephede Türkiye için savaşan bütün Mehmetçiklerimiz için moral olacaktır' diye konuştu.

Şenol Güneş: 'Gücünüzü sahada görmek istiyorum'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Oyuncularımızın duygu kırılmasını istemiyorum. Tam tersine yeteneğini, karakterini sahada güçlü bir şekilde kullanmasını istiyorum dedi.

Serbest piyasada altın fiyatları

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 283,20 lira oldu.

Beşiktaş'ta 4 aday seçime girecek

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda adaylar kesinleşti. Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal, Beşiktaş'ın yeni başkanı olmak için yarışa girmeye hak kazandı. Aday olmak isteyen Melih Arslan ise gerekli 250 imzayı toplayamadı.

Borsa günü düşüşle tamamladı

Borsa, günü yüzde 0,87'lik düşüşle tamamladı.

Rusya ve Irak, Suriye'deki durumu görüştü

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili telefon görüşmesi yaptı.

Toplam 217 haber.